Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: Ворог наносить авіаудари виключно по об'єктам цивільної інфраструктури столиці

26 червня 2022 року, 18:35

Ворог наносить авіаудари виключно по об'єктам цивільної інфраструктури столиці. Про це повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко в ефірі всеукраїнського телемарафону «UAРазом».

За словами Володимира Бондаренка, країна-агресор прицільно обстрілює об’єкти цивільної інфраструктури у столиці, зокрема сьогодні зранку ворожі ракети влучили в житловий будинок, а також на територію одного з дитячих садочків у Шевченківському районі.

«У результаті влучання ракети було пошкоджено дев'ятиповерховий житловий будинок з частковим руйнуванням 7, 8 та 9 поверхів, а також на території дошкільного закладу освіти – водопровідну магістраль. До пошкодженого житлового будинку одразу ж вирушили рятувальники та бригади швидкої медичної допомоги. На жаль, одна людина в результаті ворожого обстрілу загинула. На місці трагедії досі працюють рятувальники, які розбирають завали та проводять пошукові роботи. Люди, які постраждали внаслідок ворожої атаки, будуть переселені в житлові приміщення для тимчасового проживання. Міська влада закликає киян не втрачати пильність та не нехтувати сигналами повітряної безпеки, оскільки ворог жадає захопити столицю, і щоденно є ймовірність нових обстрілів. Повномасштабна російсько-українська війна триває, і кожне місто, регіон та населений пункт, а особливо столиця, може стати новою ціллю окупантів», – наголосив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради додав, що киянам та гостям столиці, які зараз перебувають у місті, необхідно бути обережними, не втрачати пильності та дотримуватись правил комендантської години.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]