Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко закликав киян об’єднати зусилля задля допомоги співгромадянам

26 лютого 2022 року, 15:55

В укриттях метро перебувають сотні українців, у тому числі люди літнього віку та діти, які потребують гуманітарної допомоги та продуктів харчування.

За словами заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, міська влада разом з органами центральної влади обороняє столицю від нападів.

«Водночас звертаємось до спроможних киян та представників бізнесу щодо допомоги людям, які перебувають у метро та не у змозі забезпечити себе першочерговими продуктами життєзабезпечення. Якщо в вас є можливість принести води, продуктів, передати печиво, цукерки або предмети особистої гігієни, подушки, ковдри, теплий одяг – зробіть це! У цей воєнний час потрібно допомагати один одному, оскільки тільки у повній взаємодії влади та громадськості ми зможемо подолати ворога», – зазначив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради додав, що продукти та інші речі можна передати черговим на станціях, які доставлять їх людям. Це потрібно зробити до початку або після завершення комендантської години.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]