Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Кличко записав відеозвернення до небайдужих росіян та білорусів: Залиштеся вдома! Не ходіть на роботу. Не допомагайте своїй армії «підносити патрони» 

27 лютого 2022 року, 15:01

Колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі, брат мера Києва Володимир Кличко оприлюднив відеозвернення до небайдужих росіян та білорусів. І закликав їх залишитися вдома та не йти на роботу, і таким чином не допомагати своїй армії, «підносити патрони».

«Звертаюся до небайдужих росіян та білорусів! Щодня ви ходите на роботу і допомагаєте своїй армії підносити патрони, так би мовити. І стріляти у нас ракетами. І вбивати нас, ваших, як ви нас називаєте, «братів і сестер». Хороший же ви «братський народ»! Залиштеся вдома! Проведіть час із вашою родиною, друзями, дітьми та онуками. Чого ми, українці, зробити не можемо. Бо ви нас вбиваєте, бомбардуєте, ви не даєте нам життя! Залиштеся вдома! Залиштеся вдома – не ходіть на роботу. Просто залиштеся вдома! На нашу підтримку та проти війни!» – звернувся до росіян та білорусів Володимир Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]