Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Кличко записав звернення до демократичного світу: Дійте негайно, щоб зупинити цю війну!

26 лютого 2022 року, 16:00

Колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі, брат мера Києва Володимир Кличко записав відеозвернення до демократичних держав світу. І закликав терміново зробити все, застосувати всі важелі, щоб зупинити російську агресію проти України.

«Я Володимир Кличко і я звертаюся до всього світу: зупиніть війну, яку розпочала Росія. Сьогодні ракети обстрілювали мирне населення Києва. Гинуть цивільні люди. І це відбувається в самому серці Європи. Зараз не час чекати! Бо це призведе до гуманітарної катастрофи. Вам потрібно діяти негайно, щоб зупинити російську агресію. Будь-якими важелями і засобами, що у вас є, і терміново! Завтра або вже через годину може бути запізно. Прошу почніть діяти негайно! Не чекайте! Дійте! Зупиніть цю війну!» – наголосив Володимир Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]