Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Кличко звернувся до українців: «Я не хочу, щоб Україну біда торкнулася в такому масштабі, як деякі інші країни»

31 березня 2020 року, 12:10

Легендарний чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Володимир Кличко звернувся до киян та всіх українців із закликом дотримуватися обмежень та залишатися вдома. Відеозвернення він записав у США, де зараз перебуває, і де сьогодні дуже багато випадків захворювання та смертей від коронавірусу. Звернення Володимира мер Києва Віталій Кличко оприлюднив під час своєї щоденної онлайн прес-конференції.

«У нинішній кризі і виклику, через який проходить весь світ головний принцип: якщо ти вдома, значить – захищений. І я не перебільшую! Полетівши до спалаху  пандемії, я сьогодні далеко від України. І змушений поки залишатися тут. Але я подумки з вами –  на Батьківщині. Сьогодні складна ситуація всюди. У Сполучених Штатах вірус лютує і стрімко розповсюджується. Запроваджені жорсткі  обмежувальні заходи. Багато хворих і, на жаль, багато людей померли. Їх кількість зростає в прогресії», – підкреслив Володимир Кличко.

Він зазначив, що навіть у США, при такій кількості хворих, не вистачає масок, засобів захисту, місць в лікарнях. За його словами, наприклад, в Нью-Йорку, в Централ-парку, розгорнули польовий шпиталь.

«Я не хочу, щоб Україну біда торкнулася в такому масштабі. І головне, що потрібно робити – дотримуватися запобіжних заходів і обмежень. Я знаю, що мер Києва сьогодні робить все, щоб місто не було охоплене вірусом! Допоможіть йому! Допоможіть врятувати себе! Врятувати своє місто. І, повірте, коли вам кажуть залишитися вдома, це значить – врятувати себе! Інакше масштаби трагедії, яка розгортається, будуть катастрофічними. Бережіть себе! Залишайтеся вдома. Повірте, ніяка зустріч не варта того, щоб ставити на ваги своє життя!» – наголосив Володимир Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]