Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Прокопів: Департамент культурної спадщини КМДА не надавав дозволу на будівельні роботи на об’єкті «Квіти України»

13 липня 2021 року, 15:53

Департамент культурної спадщини КМДА не надавав забудовнику жодного дозволу на будівельні роботи на об’єкті «Квіти України». Про це заявив профільний заступник голови КМДА Володимир Прокопів.

«Коли забудовник поставив паркан – Департамент видав припис із вимогою про зупинку будь-яких робіт та надання погодженої проєктної документації в установленому порядку», – зазначив заступник голови КМДА.

Володимир Прокопів наголосив, що оскільки цей знаковий об’єкт перебуває в історичному ареалі столиці, погодження та дозвіл на будівельні роботи має надавати Міністерство культури України.

За словами Володимира Прокопіва, предпроєктні пропозиції забудовника Департамент КМДА не погоджував.

«Департамент розгляне їх лише після всіх погоджень із Міністерством культури», – додав він.

Читайте також:

Будівельні роботи на об’єкті «Квіти України» не можуть розпочатись без погодження Мінкульту, оскільки адреса потрапляє в історичний ареал – Дмитро Білоцерковець

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]