Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В.Прокопів: місто звернулось до Кабміну щодо врегулювання питання ціни на газ для бюджетних установ

09 листопада 2017 року

В.Прокопів: місто звернулось до Кабміну щодо врегулювання питання ціни на газ для бюджетних установ

Міська влада звернулась до Кабінету міністрів України щодо врегулювання ціни на газ для бюджетних установ. Поки це питання не вирішене і спричиняє різницю закупівельної вартості газу для теплопостачальних компаній та вартості, закладеної в тариф на теплову енергію для шкіл, лікарень, дитсадків та адміністративних закладів.

“Ми  неодноразово зверталися до уряду, але досі не можемо підключити адміністративні будівлі до тепла. На свій ризик подали опалення в школи, дитсадки, лікарні. А нещодавно і у вищі навчальні заклади, коледжі та музеї столиці. Сподіваємось, що це питання уряд вирішить якнайшвидше” - повідомив заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів.

Разом із тим він зауважив, що попри болючі питання, місто демонструє гарні показники. Зокрема, завдяки рішенню Київради, Україна піднялася на + 105 позицій у рейтингу Doing Business у категорії отримання дозволів на будівництво серед інших країн світу.

“Ці рейтинги впливають не лише на інвестиційну привабливість Києва. По суті, впорядкувавши порядок сплати пайової участі та знизивши її ставку, зроблено потужний крок до подолання корупції”, - наголосив Володимир Прокопів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]