Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Враховуючи складні погодні умови та снігопад у столиці, комунальні служби працюють цілодобово

06 лютого 2017 року, 18:26

Враховуючи складні погодні умови та снігопад у столиці, комунальні служби працюють цілодобово. Як повідомляють синоптики, завтра в Києві очікуються значне похолодання, вночі невеликий, а вдень помірний сніг, на дорогах – ожеледиця.

Щоб забезпечити на ранок проїзний стан доріг у місті, комунальні служби продовжать розчищати вулиці та дороги від снігу в ніч на 7 лютого. У зв’язку з цим закликаємо водіїв не паркувати приватні автівки на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Нагадуємо, що автомобілі, які заважатимуть розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані.

Міська влада також звертається до водіїв із проханням не користуватися власним авто під час снігопаду та віддавати, за можливості, перевагу громадському транспорту. Це необхідно для якісного, своєчасного прибирання снігу в умовах снігопаду, значно прискорить роботу комунальних служб і дозволить уникнути виникнення заторів на дорогах.

Наразі вулично-дорожню мережу міста розчищає від снігу 622 одиниці спецтехніки та 6516 осіб. У першу чергу розчищають основні транспортні магістралі, міжквартальні проїзди та прилеглі вулиці.

Станом на 17:00 6 лютого районами й містом складено 94 адмінпротоколи та видано 1327 приписи балансоутримувачам, які не прибирають сніг на своїх територіях.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]