Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Всесвітньовідомий інвестор та ідеолог технології блокчейн Марк Гінзбург поділиться досвідом розвитку креативної економіки на Kyiv Smart City Forum 2018

26 жовтня 2018 року, 16:52

Всесвітньовідомий інвестор та ідеолог технології блокчейн Марк Гінзбург поділиться досвідом розвитку креативної економіки на Kyiv Smart City Forum 2018.

Виступ відбудеться у рамках однієї з панельних дискусій Форуму.

Також спікерами Форуму виступлять колишній голова Швейцарської агенції міжнародного співробітництва, голова Африканського інноваційного фонду Вальтер Фуст, Керівник блокчейн-проектів Уряду Нідерландів Марлоус Помп та інші міжнародні фахівці.

Українські експерти smart-технологій долучаться до дискусій та поділяться досвідом організації та управління «розумними» просторами.

Детальніше із програмою форуму можна ознайомитися за посиланням: http://forum.kyivsmartcity.com.

Місце проведення заходу: м. Київ, Паркова дорога, 16-А, КВЦ «Парковий».

Акредитація представників ЗМІ здійснюється за посиланням: http://forum.kyivsmartcity.com/media.

Довідково.

«Kyiv Smart City Forum 2018» – одна з головних подій Східної Європи, що присвячена розвитку smart city технологій та міських інновацій. Завдання форуму – максимально просувати цінності smart city та сприяти розбудові розумних міст.

За статистикою, сучасні смарт технології дають змогу в 3 рази оперативніше реагувати на ситуації, що виникають у місті, у 5 разів пришвидшують ухвалення рішень, у 2 рази поліпшують фінансові показники, у 2-4 рази знижують споживання тепла, води та електрики, на 30% знижують рівень злочинності, до 20% зменшують затори на автошляхах, до 15% поліпшують екологічні показники та зменшують викиди CO2.

Kyiv Smart City об’єднує киян, бізнес, активістів та владу міста задля розвитку розумної міської інфраструктури. Робота здійснюється на принципах відкритих даних, розумного і прозорого управління та перетворення Києва на інноваційне, цифрове та прогресивне місто. Концепція покликана створити можливості для еволюції столиці, поєднуючи стратегічний підхід, технологічні досягнення та широке залучення громадськості до творення нової якості життя.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]