Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вячеслав Непоп: «Будівлю столичного будинку дитини «Берізка» реконструюють з прибудовою корпусу фізичної та реабілітаційної медицини»

11 квітня 2019 року, 10:25

У 2019-2020 роках буде проведена реконструкція будівлі Київського міського будинку дитини «Берізка» з прибудовою корпусу фізичної та реабілітаційної медицини на вулиці Кубанської України, 4 в Деснянському районі. Про це повідомив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

Будинок дитини «Берізка» засновано у 1980 році. Він є спеціалізованим закладом медико-соціальної реабілітації для дітей-сиріт та дітей, які лишилися без батьківського піклування, дітей з органічними ураженнями нервової системи, дітей, народжених ВІЛ-інфікованими матерями, та дітей з ВІЛ/СНІД.

«Наразі будівля перебуває у незадовільному технічному стані та потребує додаткових приміщень для розширення обсягу реабілітаційних послуг. Реконструкція дасть змогу поліпшити матеріально-технічну базу будинку дитини та комфортність умов для вихованців», – зазначив Вячеслав Непоп.

Замовнику робіт – комунальному підприємству «Інженерний центр» – доручено вже цього року забезпечити розробку, експертизу та затвердження проектної документації.

Під час укладання договору підряду буде обов’язково передбачено умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконаних робіт та встановлено гарантійний строк експлуатації об’єкта будівництва не менше 10 років.

Фінансування реконструкції триватиме в межах асигнувань, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]