Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вячеслав Непоп: «Розпочинаємо пошук місця для створення Меморіалу киянам, загиблим в АТО»

04 жовтня 2018 року, 17:29

У Києві розпочинається пошук ділянки, на якій буде розміщений Меморіал загиблим киянам-учасникам антитерористичної операції на сході України. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Вячеслав Непоп.

«З початку збройного конфлікту на сході України загинуло більше 350 киян, – зазначає Вячеслав Непоп. – Це велика втрата, це біль. І перший порив киян – нагадати мирній столиці про наших героїв, показати їх портрети, встановити пам’ятні дошки на школах. Бачимо чимало прикладів такого щирого прояву поваги до загиблих киян-учасників АТО. Водночас міська влада отримує чимало звернень про необхідність створення масштабного меморіального комплексу, який стане шанованим і сакральним місцем для кожного. Прийнято рішення розпочати пошук місця для такого майбутнього меморіалу у столиці України».

До робочої групи, яка займатиметься визначенням ділянки під пам’ятний комплекс, включені представники КМДА, а також керівники громадських організацій ветеранів АТО, матерів загиблих, родин безвісти зниклих.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]