Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Якість роботи київського стенду на міжнародній виставці MIPIM-2018 була високою – Олександр Спасибко

20 березня 2018 року, 15:17

Сьогодні в прес-центрі ІА «Інтерфакс-Україна» відбулась прес-конференція за результатами участі делегації Києва в головній міжнародній виставці в сфері нерухомості MIPIM-2018, що проходила в Каннах з 13 до 16 березня.

«Учасники виставки обговорили інтерес інвесторів до України, актуальні тренди світового ринку нерухомості, глобальні економічні виклики і повʼязані з ними висновки для українських компаній і Києва. Усі однозначно відзначили високу якість роботи київського стенду», – розповів заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

За його словами, цього року виставку відвідало близько 26 тисяч учасників із 100 країн світу. На ній було представлено стенд Києва та низку проектів, до участі в яких було запрошено іноземних інвесторів.

«MIPIM – це не лише місце змагань країн та міст, це місце зустрічі попиту і пропозиції у галузі комерційної нерухомості. Там є всі оптимальні можливості для презентації українських проектів міжнародним інвесторам, адже у Канни приїжджають усі ключові представники світової індустрії нерухомості. Наша місія на MIPIM – презентувати можливості Києва, розповісти про наше місто та зацікавити інвесторів, показати всім, що ми – надійні партнери», – сказав Олександр Спасибко.

Він звернув увагу, що інвесторів цікавлять два основних питання: дохідність та безпека інвестицій. Процеси мають бути зрозумілими та законодавчо врегульованими розпорядчими документами.

«Мер Києва Віталій Кличко завжди представляє себе персональним захисником для іноземного бізнесу, який вкладає гроші в Київ», – зазначив Олександр Спасибко.

Заступник голови КМДА нагадав, що столична влада має чітке бачення та тісно співпрацює з представниками бізнесу:

«На виставці я наводив яскравий приклад того, як міська влада співпрацює з бізнесом. Це Unit city – новостворене місто в місті. Це повноцінна соціальна інфраструктура, що дозволяє людям жити, працювати, навчатися, розважатися, займатися спортом в одному комфортному просторі. Бізнес створює комплексне середовище для інноваційного розвитку, а влада підтримує розпорядчими документами».

Під час виставки на стенді міста було представлено проекти, до реалізації яких можуть долучитися іноземні інвестори.

Зокрема, це будівництво канатної дороги від Арки Дружби народів до Труханового острова, гірськолижного комплексу для активного всесезонного відпочинку «Пирогів», медичного центру та приватного навчального закладу, проект промислового парку «Київська бізнес-гавань».

«Цікавість інвесторів до Києва є. Ми сьогодні в столиці робимо все для створення сприятливого інвестиційного клімату», – підкреслив Олександр Спасибко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]