Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Якщо ЖЕД не надає послугу – люди не повинні за неї платити – Петро Пантелеєв під час інспекції Шевченківського району

07 вересня 2017 року, 10:56

Якщо керуючі компанії та їхні підрозділи – ЖЕДи – не виконують належним чином свою роботу, вони мають зробити мешканцям перерахунок. У Шевченківському районі найнижчий обсяг коригування оплати. Однак кількість скарг людей і результати наших інспекцій свідчать про те, що керуюча компанія або має покращити якість сервісу, або зменшити нарахування оплати за послугу. Про це сьогодні під час інспекції будинків і дворів на вулицях Січових Стрільців, Мельникова та Борщагівській повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Мешканці не повинні сплачувати за послуги, що не існують. Це повинні запам’ятати усі працівники підприємств, що здійснюють обслуговування будинків і прибудинкових територій. Якщо робота виконана неякісно або не виконана взагалі – керуюча компанія робить перерахунок. За останніми даними, у Шевченківському районі у порівнянні з іншими районами столиці найменше споживачів отримали перерахунок. Це повинно означати, що послуги тут надаються найкраще. Однак результати сьогоднішньої інспекції свідчать про інше: під’їзди не прибираються, поточний ремонт не здійснюється, майстри на території бувають рідко», – сказав Петро Пантелеєв.

Заступник голови КМДА доручив районній керуючій компанії перевірити усі скарги на невиконання послуг, виправити роботу або зробити відповідні коригування вже наступного місяця.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]