Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Яна Барінова: Опубліковано щотижневий дайджест культурних подій Києва

09 серпня 2021 року, 12:50

У Києві продовжують готувати щотижневі дайджести культурних подій міста для киян та гостей столиці. Про це повідомила директорка Департаменту культури КМДА Яна Барінова.

«Сьогодні – 9 серпня – весь світ святкує день книголюбів. Не важливо любите ви електронні книги чи паперові, читаєте у метро чи йдете у бібліотеку. Важливо лише те, як культурно ви збагачуєтеся при цьому: читайте хороші книги, ходіть в театри, відвідуйте музеї та насолоджуйтеся виставками», – зазначила Яна Барінова.

За її словами, у цьому завжди допоможе щотижневий дайджест культурних подій Києва.

10 серпня о 12:00 – онлайн-сеанс із психологом «Дорослим також потрібні казки». У прямому етері психолог та арт-терапевт Тетяна Дмитренко (https://cutt.ly/xQYwjeK).

11 серпня о 17:00 – виставка мистецьких творів Світлани Іванченко «Я взяла з собою море» в Літературно-меморіальний музей-квартира Павла Тичини. Вхід на відкриття виставки безкоштовний (https://cutt.ly/bQYwl1C).

11 серпня о 14:00 – онлайн-обговорення «Майстер і Маргарита»: код Булгакова. Ведучі Богдана Гайворонська та Ірина Костюк. Етер відбудеться в межах проєкту «Гра зі смислами» (https://cutt.ly/RQYwx1Q).

11 серпня о 13:00 – «Поствідпускний синдром». Стрім-зустріч із психологинею, Оксаною Верховод (https://cutt.ly/BQYwvk5).

12 серпня о 13:00 – бібліотечний стрім-дайджест. У режимі стріму обговорюватимуть найважливіші події, що трапились у світі літератури протягом тижня (https://cutt.ly/zQYwWJC).

12 - 30 серпня – виставка «Незалежність – очима дітей війни» в Музеї-майстерні І. П. Кавалерідзе. Виставка працюватиме з 11:00 до 18:00 за адресою: м. Київ, Андріївський узвіз, 21 (https://cutt.ly/qQYwRxJ). 

13 серпня – виставка творів Бориса Данилова «White Gold Бориса Данилова. Porcellana» у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва. Виставка триватиме до 15 вересня 2021 року (https://cutt.ly/OQYwT4I).

14 серпня о 19:00 – святкування Преображення Господнього з музичним гуртом YouthLW у Голосіївському парку культури та відпочинку ім. М. Рильського  (https://cutt.ly/8QYwUsh).

15 серпня о 19:00 – світова прем’єра «Соломон та Суламіф: Пісня Пісень»  в Київському муніципальному академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва (https://cutt.ly/wQYwIhr).

Також щодня з 07:00 до 10:00 на спортивній площадці Голосіївського парку культури та відпочинку ім. М. Рильського проводять тренування «У здоровому тілі – здоровий дух!» (https://cutt.ly/8QYwUsh).

І вже цього тижня новий сезон розпочинають наступні театри:

12 серпня о 19:00 – вистава «Покоління пепсі» Київського академічного театру на Печерську. Квитки: https://cutt.ly/IQYwAhQ;

14 серпня о 19:00 – вистава «Родина патологоанатома Людмили» Київського академічного театру «Золоті ворота»: https://cutt.ly/SQYwScj.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]