Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Єдиний координаційний центр вже доставив понад 25 тисяч продуктових наборів для малозабезпечених киян

22 квітня 2020 року, 14:32

За час роботи Єдиного координаційного центру продуктові набори першої необхідності отримали вже понад 25 тисяч киян. Про це повідомила заступниця міського голови Марина Хонда.

«Єдиний координаційний центр було створено 24 березня за дорученням міського голови. Тобто майже за місяць роботи центр уже отримав 27239 наборів першої необхідності, з яких вже 25222 передані тим,  хто їх потребує. Але потреба досі лишається дуже велика – близько 50 тисяч людей ще потребують допомоги», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що перед Великодніми святами, від благодійників центр отримав 3000 пасок, які будуть доставлені до осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, а 1000 з них вже передана до інтернатних закладів Києва. Решту будуть доставляти разом із продуктовими наборами.

До роботи Єдиного координаційного центру долучилися представники благодійних і громадських організацій та представники соціально-відповідального бізнесу: БФ «Майбутній Київ», БФ «Життєлюб», Спілка самаритян України, торгівельні мережі «Новус» та «АТБ», компанія «Розетка» та «Заказ. Юа». Логістику забезпечують компанії «Уклон» та «Нова пошта». Також компанія «Фольксваген» надала свої автомобілі для перевезення пацієнтів, які потребують процедури гемодіалізу.

Якщо ви бажаєте долучитися до роботи Єдиного центру координації дій для допомоги малозахищеним киянам, звертайтеся за телефоном: 094-145-50-23. Також можна звернутися з ініціативою на електронну адресу: [email protected]

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]