Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Юлія Хан: Киянки вибороли призові місця на чемпіонаті Європи з художньої гімнастики

30 листопада 2020 року, 18:34

Киянки вибороли призові місця на 36-му чемпіонаті Європи з художньої гімнастики, який відбувався із 26 до 29 листопада у Києві. Уперше за 16 років столичний Палац Спорту зустрів спортсменів із 23-х країн світу. Про це повідомила директорка Департаменту молоді та спорту Юлія Хан.

«Проведення Чемпіонату планувалося ще на травень цього року, проте пандемія внесла свої корективи. Через карантинні обмеження трибуни для вболівальників були порожні. Відсутність бурхливих оплесків стала додатковим випробуванням для наших дівчат. Та, незважаючи ні на що, спортсменки показали високі результати», – зазначила Юлія Хан.

Вона додала, що востаннє континентальну першість із художньої гімнастики столична арена приймала ще у 2004 році. Цього ж року до Києва приїхали спортсмени із 23-х країн світу.

«За результатами змагань наші дівчата здобули дві золоті, срібну та бронзову нагороди! У групових вправах серед дорослих киянки забрали бронзову нагороду в багатоборстві, золото у вправах із 5 м’ячами та срібло у вправах із 3 обручами і 2 парами булав. У командних змаганнях (групові вправи серед дорослих та індивідуальні вправи серед юніорок) – взяли золоту нагороду», – розповіла Юлія Хан.

У складі збірної команди України за нагороди змагалися спортсменки-киянки:

Групові вправи серед дорослих: Анастасія Возняк, Валерія Юзьвяк, Марія Височанська, Маріола Бондарчук, Діана Баєва;

Індивідуальні вправи серед дорослих: Влада Нікольченко та Єва Мелещук;

Індивідуальні вправи серед юніорок: Меланія Тур.

Вітаємо тренерів та неймовірних грацій із прекрасними результатами!

Чемпіонат Європи з художньої гімнастики

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]