Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Юрій Крикунов: «Майже 60 млн грн додатково виділено на підтримку учасників АТО та малозабезпечених киян у 2018 році»

19 листопада 2018 року, 14:14

Столиця додатково спрямує 59,7 млн грн на вирішення гострих соціальних питань до кінця 2018 року у рамках міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам».

«Зазначені коригування стали можливими за рахунок перерозподілу зекономлених коштів. У межах цієї суми буде забезпечено надання щомісячної адресної матеріальної допомоги для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг учасникам АТО та членам їхніх сімей. Хочу підкреслити, що місто надаватиме таку підтримку і членам сімей киян, які перебувають у полоні або зникли безвісти», – зауважив директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

Зокрема, у програмі фінансування місто передбачило 12 млн грн на протезування осіб із інвалідністю та на забезпечення засобами пересування малозабезпечених громадян. Ще близько 12 млн буде направлено на оздоровлення ветеранів війни та праці, осіб із інвалідністю та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. 1,6 млн грн буде направлено на оздоровлення дітей киян-учасників АТО віком до 14 років у супроводі матері чи батька.

Також програмою передбачено надання одноразової допомоги малозабезпеченим верствам населення та киянам, які опинилися у складній життєвій ситуації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]