Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З початку повномасштабного російського вторгнення кияни отримали 47 тисяч продуктових наборів першої необхідності та 42 тисячі гарячих обідів від Гуманітарного штабу

03 квітня 2022 року, 8:54

У Києві працює Гуманітарний штаб, який, крім накопичення резерву, забезпечує медикаментами, продуктами і предметами першої необхідності насамперед тих, хто найбільше цього потребує – одиноких і людей літнього віку, осіб з інвалідністю, матерів з маленькими дітьми. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«З початку повномасштабного російського вторгнення містяни отримали понад 47 тисяч продуктових наборів першої необхідності та біля 42 тисяч гарячих обідів», – розповів Микола Поворозник.

Біля 16 тисяч киян отримали соціальні послуги, в тому числі послуги обслуговування на дому.

Микола Поворозник також розповів, що місто вже евакуювало спецрейсами майже 7000 киян із малозахищених верств населення. Серед них 270 киян евакуйовано до Європи у рамках Австрійсько-Німецької евакуаційної місії.

Місто проводить евакуацію в першу чергу дітей з інвалідністю, літніх людей, дітей-сиріт та їхніх опікунів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]