Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З початку року через незадовільну роботу працівникам житлово-комунального сектору винесено більше 40 доган

30 серпня 2016 року, 16:58

Антирейтинг ЖЕДів міста Києва за липень 2016 року 

З початку року через незадовільну роботу працівникам столичного житлово-комунального сектору винесено більше 40 доган за порушення, які було виявлено в результаті перевірок роботи комунальних служб співробітниками Житлово-комунальної інспекції в місті Києві. Загалом за цей час застосовано понад 70 дисциплінарних покарань – доган, попереджень, позбавлень премій та звільнень – переважно до керівників дільниць та головних інженерів. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Службові перевірки, яких з початку року проведено більше 100, здійснюються на основі антирейтингу ЖЕДів (житлово-експлуатаційних дільниць) Києва.

«З початку року винесено 42 догани, 15 попереджень та 8 депреміювань переважно працівникам керівного складу ЖЕДів, що несуть персональну відповідальність за організацію роботи, її своєчасність та якість. Наші інспектори фіксували грубі порушення в процесі роботи з людьми, халатність та невиконання прямих обов’язків. Неприбраний сніг взимку, некошена трава влітку, невчасна ліквідація аварійних ситуацій – усі ці речі свідчать про відсутність порядку на підприємстві. За них ми караємо в першу чергу керівників. Я сам тривалий час працював у ЖЕКу і розумію, де можуть бути об’єктивні причини й труднощі в роботі, а де просто лінь і байдужість», – розповів Петро Пантелеєв.

Він також нагадав, що якщо ЖЕД двічі й більше потрапляє до антирейтингу через незадовільну роботу, це автоматично стає приводом для службових перевірок.

«Наразі активно триває підготовка до зими в непростих умовах, і увага до роботи комунальників буде підвищеною, тому хочу ще раз попередити: робота «день до вечора» не пройде і за відсутність результату слідуватимуть жорсткі покарання», – зазначив Петро Пантелеєв.

Найбільше «штрафників» за результатами роботи у липні виявилося у Солом’янському, Дніпровському, Печерському та Голосіївському районах.

 

Район

Назва установи

 

Кількість звернень з початку 2016 року

 

Голосіївський

КП «ЖЕО-109»

1516

Дарницький

ЖЕД № 206

367

Деснянський

ЖЕК - 319

571

Дніпровський

ЖЕД  - 408

1160

Оболонський

ЖЕК - 515

115

Печерський

ЖЕД «Липкижитлосервіс»

1759

Подільський

Дільниця 5

505

Святошинський

ЖЕД № 6

1767

Солом’янський

ЖЕД № 902

1866

Шевченківський

ТОВ «БК» Фасад Констракшн»

2697

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]