Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З початку тижня у Києві провалідували майже 350 тис. е-квитків

18 травня 2022 року, 10:09

Після відновлення 16 травня оплати за проїзд у Києві мешканці провалідували майже 350 тис. е-квитків. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Ми проаналізували, які маршрути користуються найбільшим попитом у містян, і прийняли рішення про збільшення кількості рухомого складу на 20 маршрутах наземного громадського транспорту. На сім трамвайних маршрутів ми додаємо 9 одиниць транспорту і на одинадцять тролейбусних маршрутів 11 одиниць транспорту. Збільшення кількості рухомого складу дає можливість скоротити інтервал руху громадського транспорту на цих маршрутах», – розповів Микола Поворозник.

Він додав, що міська влада й надалі буде відслідковувати попит на маршрутах наземного транспорту і, відповідно, збільшувати кількість рухомого складу.

«Будьте відповідальними – сплачуйте за проїзд! Це ваш внесок в економіку міста, і, відповідно, у перемогу!», – наголосив Микола Поворозник.

Нагадаємо, з 16 травня у Києві відновлено оплату за проїзд в комунальному транспорті.

Перелік актуальних маршрутів доступний за посиланням – https://bit.ly/3xB5UPD.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]