Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За час проведення АТО 874 військовослужбовці працевлаштовані, а 140 – відкрили власну справу

11 жовтня 2017 року, 11:45

За час проведення антитерористичної операції до столичної служби зайнятості звернулося 2717 військовослужбовців: із них 874 вже працевлаштовані, а 140 – відкрили власну справу. Про це повідомили у в Київському міському центрі зайнятості.

Також за весь період проведення антитерористичної операції на професійне навчання було направлено 401 учасника АТО та працевлаштовані після навчання 133 особи.

Зокрема, станом на 1 жовтня цього року на обліку у столичній службі зайнятості перебуває 536 військовослужбовців, а за 9 місяців 2017 року на професійне навчання направлено 159 осіб.

Окрім того, значну увагу приділено соціальній адаптації демобілізованих учасників АТО. Зокрема торік Київський міський центр зайнятості вперше організував зустріч у форматі World-сafe, щоб розширити знання демобілізованих учасників АТО у сфері відкриття власного бізнесу. Кожен учасник мав змогу поставити запитання та отримати відповіді щодо організації власної справи, поспілкувавшись із запрошеними спікерами: фахівцями з реєстрації та реструктуризації бізнесу, громадськими діячами, представниками банку.

Також фахівці столичної служби зайнятості постійно проводять інформаційні заходи – семінари, презентації роботодавців, міні-ярмарки вакансій, спрямовані на адаптацію військовослужбовців, психологічну підтримку, навчання з самопрезентації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]