Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За два місяці майже 3200 мешканців Києва опанували тренінги щодо поведінки у кризових ситуаціях

27 жовтня 2022 року, 10:06

Протягом двох місяців тренінги із поведінки в кризових ситуаціях опанували майже 3200 мешканців Києва. Про це повідомив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

У рамках лекцій можна навчитися надавати домедичну допомогу, правильно поводитись при ядерній і хімічній загрозах та з вибухонебезпечними предметами.

«Тренінги стартували наприкінці серпня. За цей час ліцензовані фахівці з великим досвідом навчання провели понад 90 лекцій, а нові знання отримали майже 3200 осіб. Це теоретичні та практичні навички, які необхідні не лише при воєнному стані чи в умовах ядерної і хімічної небезпек, а й у буденному житті. Ми допомагаємо озброїтися необхідними знаннями та вміннями і бути готовим допомогти саме там, де це необхідно, і саме тоді, коли це необхідно», – наголосив Роман Лелюк.

Лекції розраховані на всіх охочих мешканців Києва та працівників структурних підрозділів міської влади, столичних райдержадміністрацій і підприємств критичної інфраструктури, які працюють із людьми та обов’язково повинні знати, як поводитися у кризових ситуаціях, щоб навчити свої колективи та в разі небезпеки допомагати населенню. Загалом таким навчанням планується охопити близько 5000 осіб.

Ініціатива реалізовується за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні в рамках грантового проєкту. Лекції проходять у громадських просторах VcentrіHUB Голосіївського, Шевченківського та Оболонського районів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]