Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За два тижні літа у столиці демонтовано 618 рекламних конструкцій

15 червня 2021 року, 10:59

За 2 робочих тижні літа демонтовано 618 рекламних конструкцій, розміщення яких не відповідало правилам. Про це повідомила начальниця Управління з питань реклами КМДА Оксана Поліщук.

«За незаконні рекламні конструкції, що псують естетику міста, виписано вже 33 адміністративних протоколи. Кожен із них передбачає стягнення штрафів від 800 до 1700 грн», – розповіла Оксана Поліщук.

Вона повідомила, що демонтовано наступні конструкції:

  • реклами на фасаді (вивіска, банер, електронне табло, кронштейн, лайтпостер, щит) – 438 шт.;
  • реклами на опорі (конструкція на опорі освітлення, холдер) – 23 шт.;
  • штендери – 126 шт.;
  • конструкції на даху – 6 шт.;
  • наземні конструкції (тумба, щит) – 25 шт.

«Найбільшу кількість незаконної реклами співробітники «Київреклами» демонтували в одному з найкрасивіших районів нашого міста – на Подолі, а саме на Контрактовій площі», – додала Оксана Поліщук.

Нагадаємо, що процес оформлення вивісок у Києві максимально швидкий, комфортний та безоплатний. Усю інформацію про оформлення вивісок докладно описано в новому буклеті від «Київреклами» – «Вивіска. Як оформити за правилами».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]