Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За лютий у столиці зареєстровано 13 випадків захворювання на кір – Микола Поворозник

05 лютого 2018 року, 15:41

За лютий 2018 року, за попередніми діагнозами, зареєстровано 13 випадків захворювання на кір, із них – 7 дітей. Госпіталізовано до інфекційних лікарень міста 26 хворих, у тому числі 10 дітей. Наразі рівень захворюваності знижується. Про це повідомив під час щотижневого брифінгу перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Протиепідемічні заходи та медичне спостереження за контактними особами проводяться в тих дитячих колективах, де були зафіксовані випадки захворювання на кір. Загалом від початку року зареєстровано 151 випадок захворювання на кір, у тому числі 103 випадки – це діти до 17 років. У стаціонарних відділеннях столичних медичних закладів проліковано 77 осіб, у тому числі 46 дітей. Вакцина для профілактики кору наявна у столичних закладах охорони здоров’я. Загалом уже зробили щеплення близько 39050 дітей і 186 дорослих до 30 років», – зазначив Микола Поворозник.

Він наголосив, що кабінети щеплень працюють щоденно, окрім неділі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]