Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За підтримки КО «Київзеленбуд» Співоче поле перетвориться на королівство з апельсинових і лимонних замків

19 грудня 2018 року, 10:42

21 грудня, у п’ятницю, о 13:00 на території Печерського ландшафтного парку за підтримки КО «Київзеленбуд» Співоче поле перетвориться на унікальну новорічну казку: королівство з апельсинових і лимонних замків. Про це повідомили у комунальному об’єднанні.

Гості свята побачать замок Гаррі Поттера, володіння Аладіна, вежу Рапунцель, хижину Робін Гуда та фортецю тамплієрів. Усі ці домівки казкових героїв заввишки від 3 до 5 метрів зроблено із понад 120 тонн фруктів.

«Наш креативний колектив любить створювати та вражати мешканців і гостей столиці оригінальними та сучасними ідеями, що підтверджується багатьма виставками на Співочому полі, новими парками та скверами. Цього разу перед нами стояло завдання відтворити щось особливо вишукане та захопливе – те, що подарує казковий настрій, море незабутніх і яскравих емоцій. Нам хотілось, щоб люди відчули радісну атмосферу свята, і завдяки команді Grand Event вдалось відшукати серед світових розважальних заходів таку ідею і втілити її. Приєднуйтесь до нас і пориньте у цю хвилю феєричних вражень та розваг!» – запросила киян в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова.

За словами керівника компанії – оператора Співочого поля Grand Event Дениса Погорєлка, такі фестивалі вже набули популярності в Австралії, Франції та Туреччині.

Місце проведення: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від станції метро «Арсенальна»).

Акредитація ЗМІ обов’язкова: 096-287-46-36 (Дарина), 099-389-21-62 (Анастасія), [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]