Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За рахунок коштів депутатського фонду в центрах фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з’явиться змога облаштувати найпростіші укриття

09 грудня 2022 року, 11:26

У центрах фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з’явиться змога облаштувати найпростіші укриття за рахунок коштів депутатського фонду, в них будуть проведені поточні та капітальні ремонтні роботи. Таке рішення було прийнято на пленарному засіданні Київської міської ради більшістю депутатів.

Ініціаторками проєкту рішення виступили заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень, депутатка Київради Олена Говорова та депутатка Київської міської ради Лілія Пашинна.

Як зазначила Олена Говорова, в умовах війни організація навчально-тренувального процесу повинна запроваджуватися передовсім із забезпеченням максимально можливої безпеки для всіх його учасників.

«Міська влада працює над тим, щоб відновити звичний графік тренувань спортсменів і створити комфортні умови для їхнього професійного розвитку. Водночас у пріоритеті лишається питання безпеки для всіх учасників навчально-тренувального процесу. У разі повітряної загрози – спортзали можна використовувати як найпростіші укриття. Тому у спортивних залах у центрах фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» зможуть провести відповідні ремонтні роботи. Їх фінансування відбудеться за рахунок коштів депутатського фонду, передбачених Програмою вирішення депутатами Київської міської ради соціально-економічних проблем, виконання передвиборних програм та доручень виборців», – розповіла Олена Говорова.

Вона додала, що спорт в умовах сьогодення є одним зі способів реабілітації фізичного та психічного здоров’я.

 

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]