Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За результатами оцінки діяльності районів у жовтні 2021 року лідерами стали Святошинський, Голосіївський та Печерський

18 листопада 2021 року, 12:00

За результатами оцінки діяльності райдержадміністрацій за окремими показниками за січень-жовтень 2021 року Святошинський, Голосіївський та Печерський посіли 1-3 місця відповідно. Про це повідомив Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Рейтингування райдержадміністрацій проводилось на підставі відомостей структурних підрозділів КМДА та КБУ «Контактний центр міста Києва» за 17 показниками з 21. Зокрема, не здійснювалося рейтингування за двома річними та двома піврічними показниками.

У Печерському, Дніпровському та Святошинському районах столиці у січні-жовтні 2021 року зафіксовано найвищий відсоток освоєння капітальних видатків. Крім того, Святошинський район отримав найбільшу кількість балів за результатами оцінки якості роботи з надання адміністративних послуг управліннями (центрами) надання адміністративних послуг у жовтні 2021 року. За цим показником високі результати також продемонстрували Деснянський, Печерський та Солом’янський ЦНАПи.

За рівнем виконання звернень громадян із питань життєдіяльності району та забезпечення благоустрою міста Святошинський та Голосіївський райони увійшли до трійки лідерів разом із Дніпровським та Солом’янським відповідно. І за показником «Рівень виконання звернень громадян з питань житлового господарства в розрізі районних в місті Києві державних адміністрацій» Святошинська РДА також має першість.

За рівнем забезпечення надійної та безпечної експлуатації ліфтового парку в житловому фонді, найкраще значення зафіксоване в Оболонському, Шевченківському та Святошинському районах міста Києва.

Із десяти районів столиці найкраща ситуація з відновлення благоустрою в місцях аварійних розриттів за січень-жовтень поточного року зафіксована у Печерському, Солом’янському та Деснянському районах.

За інформацією Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА, у січні-жовтні 2021 року організовано та проведено 1736 ярмарків, на яких, за оперативними даними, реалізовано 38,5 тис. тонн сільськогосподарської продукції через 65 139 торгових об’єктів. У жовтні у 8 районах – Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Печерському, Святошинському, Солом’янському та Шевченківському – організація проведення сільськогосподарських ярмарок відмічена на високому рівні.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]