Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За три місяці осені столична інспекція внесла понад 9800 приписів за порушення Правил благоустрою міста Києва

14 грудня 2022 року, 17:29

За осінній період інспектори благоустрою внесли понад 9800 приписів. Найбільше порушень Правил благоустрою міста Києва зафіксували щодо розміщення МАФів, невивезеного сміття та несвоєчасного прибирання листя та снігу. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

«Цієї осені перед киянами було багато викликів: постійні обстріли, відсутність світла, а інколи води та опалення. Такі умови також ускладнили роботу й наших інспекторів, але попри все вони щодня посилено контролювали стан благоустрою на своїх секторах. За цей період зафіксували 2035 порушень щодо розміщення МАФів. Також внесли близько 2000 приписів щодо неприбраного сміття. За несвоєчасне прибирання листя було внесено майже 1350 приписів», – прокоментував Тимур Ткаченко.

Оскільки перші морози та сніг почалися ще в листопаді, інспектори благоустрою також контролювали своєчасність прибирання снігу та накрижень. Адже від цього залежить безпека пішоходів. Відповідно до Правил благоустрою міста Києва, балансоутримувачі усіх форм власності мають утримувати свою ділянку в належному санітарно-технічному стані. Зокрема прибирати від снігу та ожеледі прилеглу на 10 метрів територію. За вказаний період було внесено майже 1200 приписів щодо цього порушення.

Директор Департаменту міського благоустрою додав, що також протягом жовтня інспекція КП «Київблагоустрій» щовечора проводила профілактичні бесіди щодо обмеження споживання електроенергії із представниками бізнесу.

Було і стало: після проведення профілактичних бесід щодо обмеження споживання електроенергії із представниками бізнесу

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]