Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За участю інвесторів у Голосіївському районі планують побудувати соціально-побутовий комплекс із поліклінікою та амбулаторією

29 травня 2018 року, 14:10

Згідно з розпорядженням КМДА у столиці проведуть інвестиційний конкурс із залучення інвестора до будівництва соціально-побутового комплексу та амбулаторії на розі вул. Лісничої та Столичного шосе у Голосіївському районі.

Замовником будівництва визначено комунальне підприємство капітального будівництва, реконструкції та інвестицій «Голосіїво-будінвест», яке має оформити право користування відповідною земельною ділянкою згідно із вимогами чинного законодавства.

КП «Київське інвестиційне агентство» доручено розробити та погодити орієнтовні техніко-економічні показники і можливі передпроектні пропозиції. Проведе інвестиційний конкурс у встановленому порядку постійно діюча конкурсна комісія по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо обʼєктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва.

Територія на розі вул. Лісничої та Столичного шосе у Голосіївському районі входить до меж детального плану території мікрорайону Віта-Литовська (Чапаєвка), затвердженого рішенням Київради у грудні 2007 року. За функціональним призначенням вказана територія належить до території громадської забудови.

Торік Київська міська рада надала дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки КП «Голосіїво-будінвест» орієнтовною площею 0,50 га у постійне користування для будівництва адміністративної будівлі з приміщеннями поліклініки, амбулаторії, закладом харчування та органу місцевого самоврядування мікрорайону Віта-Литовська (Чапаєвка).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]