Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За участю міста евакуйовано до країн Європи понад 5500 киян із соціально незахищених категорій та тих, хто опинився у складних життєвих обставинах - Марина Хонда

12 березня 2022 року, 13:52

Понад 5500 киян із соціально незахищених категорій та тих, хто опинився у складних життєвих обставинах, евакуйовано до країн Європи. Спеціальні евакуаційні рейси були організовані міською владою, спільно з «Укрзалізницею» та Центром взаємодопомоги «Спасемо Україну». Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Ми евакуювали 704 родини, у яких виховуються 1094 дитини з інвалідністю. Окрім того,150 дітей-сиріт, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу. А з притулків для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до європейських країн вирушили123 дитини. Ще 12 дітей з прийомних родин, на щастя, також вже у безпеці за межами України», - зазначила Марина Хонда.

Також евакуйовано  вихованців Святошинського та Дарницького дитячих будинків-інтернатів. Усього із цих двох закладів виїхало 176 дітей разом із супроводжуючими особами.

Заступниця голови КМДА додала, що на сьогодні в інтернатних установах Києва дітей немає – усі перебувають у безпеці.

Також, за її словами, були організовані спецрейси, які евакуйовували осіб з інвалідністю, людей похилого віку, багатодітні родини.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]