Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Запрошуємо киян долучитись 18 травня до ГБФесту, який продемонструє результати спільної взаємодії влади і столичної громади

17 травня 2019 року, 15:30

Запрошуємо всіх киян взяти участь у ГБФесті – першому фестивалі участі і демонстрації результатів спільної взаємодії влади, громади, соціально-відповідального бізнесу та міжнародних інституцій!

Захід відбудеться 18 травня з 10:00 до 22:00 в парку імені Шевченка в рамках проведення інформаційно-комунікаційної кампанії з підвищення рівня обізнаності киян щодо громадської участі та можливостей партиципаторного бюджету.

ГБФест стане майданчиком, де зустрінуться громадські організації, активісти, міська влада, представники міністерств, міжнародних організацій, творчих, спортивних та художніх колективів, представники ЗМІ, експерти та разом продемонструють результати успішно реалізованих проектів, зокрема, громадського бюджету.

Кожен учасник та гість зможе долучитися до команд, перейняти практичний досвід, дізнатись про існуючі інструменти участі у прийнятті рішень, в інтерактивній формі ознайомитися з базовими принципами Ради Європи та 12 принципами доброго демократичного врядування на місцевому рівні. А також підтримати проекти громадського бюджету Києва, що знаходяться на голосуванні.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]