Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Запроваджено безкоштовні сеанси англомовних фільмів для студентів курсу Capital English

29 березня 2016 року, 11:15

У рамках проекту Capital English студенти курсів англійської мови отримали можливість безкоштовно переглядати кіноновинки англійською у мережі кінотеатрів MULTIPLEX – партнера проекту.

Як повідомляє Київське інвестиційне агентство, 25 березня 249 учасників проекту відвідали перший закритий безкоштовний сеанс англомовного фільму «Бетмен проти Супермена». Надалі студенти зможуть купувати квитки за мінімальною ціною та щомісяця брати участь у розіграші безкоштовних білетів. У рамках спільної ініціативи фільми демонструватимуть винятково англійською мовою.

Таке партнерство дає можливість всім, хто вивчає англійську мову, дивитися голлівудські блокбастери і світові премʼєрні покази мовою оригіналу. Світова практика показує, що кінопокази з оригінальною озвучкою вже стали повсякденністю для мешканців багатьох країн, де англійська мова не є державною – запевняє керівництво зазначеної мережі кінотеатрів.

Нагадаємо, що 2016 рік оголошений роком англійської мови в Україні, а її вивчення стало пріоритетним для держави.

Крім того, мер Києва Віталій Кличко ініціював організацію безкоштовних курсів англійської для всіх охочих киян ще у вересні минулого року. А цього тижня стартував проект Capital English for Police, спрямований на поліпшення рівня англійської працівників усіх ключових підрозділів поліції столиці. Проект стартував у рамках пілоту – річного курсу англійської мови для Служби 102 Києва, щоб у разі дзвінка іноземного гостя на номер 102 правоохоронці могли надати якісну допомогу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]