Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завдяки спецтехніці дорожники усувають недоліки дорожнього покриття в столиці навіть при низьких температурах повітря

17 січня 2017 року, 12:01

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» активно усувають недоліки дорожнього покриття на вулицях і дорогах столиці за допомогою спеціальної техніки – рециклеру, придбаного в 2015 році.

Як повідомляє комунальна корпорація, цей пристрій призначений для ямкового ремонту дорожнього покриття. Основна функція рециклеру – переробка старого асфальту і асфальтних відходів на повноцінний матеріал, призначений для аварійного відновлення дорожніх покриттів. Його використовують при ремонті доріг, дворів, проїздів, при аварійному відновленні дорожнього покриття після ремонту підземних ліній комунікацій, тепломереж, зв’язку тощо.

Рециклер можна використовувати навіть за низьких температур повітря, тому КК «Київавтодор» активно використовує цю техніку в холодну пору року.

Варто зазначити, що завдяки повторному використанню старого асфальтобетону автодорівцям вдається суттєво зменшити собівартість проведення робіт, адже такий асфальт коштує у рази дешевше, ніж готовий матеріал, придбаний на заводі. Окрім того, зменшуються витрати й на доставку матеріалу з асфальтобетонного заводу до місця виконання робіт.

«Київавтодор» закликає киян із розумінням поставитись до тимчасових незручностей, які спричинені роботами на вулично-дорожній мережі столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]