Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завершено аварійно-відновлювальні роботи на Голосіївському каналізаційному колекторі

28 серпня 2019 року, 16:09

Завершено аварійно-відновлювальні роботи на камері каналізаційного колектора діаметром 1500 мм на Голосіївському проспекті, 110. Про це повідомили в ПрАТ «АК «Київводоканал».

Нагадаємо, що 20 травня на каналізаційному колекторі сталася аварія, обумовлена руйнацією залізобетонної плити перекриття внаслідок газової корозії.

У ході відновлювальних робіт аварійна камера була заін’єктована бетонним розчином, а нова камера діаметром 3 метри збудована із залізобетонних кілець, футерованих поліетиленом.

До новозбудованої камери було прокладено нову ділянку колектора довжиною 6 м та діаметром 1500 мм.

При будівництві нової камери були застосовані сучасні матеріали та технології, що дозволить підвищити надійність і термін експлуатації колектора. Оригінальні технічні рішення дозволять запобігти розповсюдженню неприємних запахів, на які скаржилися мешканці прилеглих будинків.

Наразі на місці виконання робіт вже відновлено асфальтне покриття.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]