Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто спрямовує вивільнені 400 млн грн медичного бюджету-2020 для забезпечення лікування хворих на COVID-19 – Валентина Гінзбург

16 грудня 2020 року, 23:26

Зекономлені кошти столичного медичного бюджету на 2020 рік будуть використані до кінця року для забезпечення лікування хворих на  COVID-19. Мова йде про понад 400 млн грн. Відповідний проект змін до програми «Здоров’я киян» розробив  Департамент охорони здоров’я КМДА на початку грудня.

За словами директорки Департаменту Валентини Гінзбург, зекономлені кошти потрібно спрямувати на боротьбу з епідемією.

«Постанова Кабінету Міністрів України звільнила від оподаткування придбання товарів, робіт та послуг медичної галузі. Це дає нам змогу шляхом внесення змін до програми «Здоров’я киян» 2020-2022 вивільнені кошти спрямувати на нагальні потреби. У даному випадку – на забезпечення пацієнтів, хворих на коронавірусну інфекцію, якісним лікуванням», – пояснила Валентина Гінзбург.

Сьогодні відповідний проект рішення про зміни до програми «Здоров’я киян» Департамент охорони здоров’я виніс на розгляд Київської міської ради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]