Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Зміни транспортного руху на час підготовки та проведення Всеукраїнського Форуму «Право на життя» (+схема)

28 вересня 2018 року, 15:01

29 вересня на час підготовки та проведення Всеукраїнського Форуму «Право на життя» вносяться зміни в роботу наземного громадського транспорту. Про це повідомили e КП «Київпастранс». 

Так, автобуси маршрутів №№ 24, 114 курсуватимуть від Музею історії України у Другій світовій війні та вул. Милославської до вул. Володимирської за власними трасами руху вихідного дня, далі вул. Володимирська – б-р Тараса Шевченка – вул. Петлюри – залізничний вокзал «Центральний», у зворотному напрямку – вул. Петлюри – б-р Тараса Шевченка – вул. Леонтовича – вул. Богдана Хмельницького – вул. Володимирська, далі за власними трасами.

Автобуси маршруту № 24 рухатимуться на ділянках від залізничного вокзалу «Центральний» до станції метрополітену «Площа Льва Толстого» та від Музею історії України у Другій світовій війні до Європейської площі.

Автобуси маршруту № 114 пересуватимуться на ділянках від вул. Милославської до Європейської площі та від залізничного вокзалу «Центральний», далі – вул. С. Петлюри – б-р Т. Шевченка – вул. Леонтовича – вул. Богдана Хмельницького – вул. Володимирська – Софійська площа.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]