Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ремонт пішохідного мосту на перетині просп. Космонавта Комарова та вул. Миколи Василенка незабаром буде розпочато – «Київавтодор»

Комунальна корпорація «Київавтодор» повідомляє, що незабаром буде розпочато капітальний ремонт пішохідного мосту на перетині просп. Космонавта Комарова та вул. Миколи Василенка.

На замовлення комунальної корпорації вже розроблено проектно-кошторисну документацію, котра отримала позитивний висновок державної експертизи. На сьогодні, згідно вимог чинного законодавства України, триває процедура відкритих торгів на виконання будівельних робіт на об’єкті: «Капітальний ремонт пішохідного мосту на перетині просп. Космонавта Комарова та вул. Миколи Василенка». Орієнтовна дата укладання угоди на виконання робіт – квітень 2019 року.

Слід зазначити, що до початку робіт із капітального ремонту балансоутримувачем споруди здійснюється постійний моніторинг її технічного стану.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]