Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні у столиці розпочали підготовчі роботи до завершення опалювального сезону

04 квітня 2018 року, 13:08

За дорученням Київського міського голови Віталія Кличка сьогодні у Києві розпочали підготовку до завершення опалювального сезону. Завершити відключення будинків від послуги централізованого опалення у столиці планують 6 квітня. Підписане відповідне розпорядження КМДА.

«За прогнозом погоди, що надійшов від Українського гідрометцентру з 4-го квітня і в найближчі дні середньодобова температура повітря буде значно вищою, ніж +8 градусів. Тепла погода збережеться і надалі. У зв'язку з цим місто надає доручення теплопостачальним компаніям – ПАТ «Київенерго», ТОВ «Євро-Реконструкції» та іншим – приступити до згортання систем теплозабезпечення», – заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він також зазначив, що адміністративні будівлі у столиці розпочали відключатися від тепла ще раніше, за індивідуальними заявками. Так, станом на 3 квітня понад 500 адміністративних будівель, офісних приміщень тощо вже відключені від опалення.

Нагадаємо, згідно з чинним законодавством, рішення про початок та завершення опалювального сезону приймають місцеві органи влади, враховуючи температурні показники.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]