Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Дикі тварини» в центрі Києва: на Співочому стартує літня виставка квітів

11 червня 2021 року, 10:13

18 червня у столичному парку «Співоче» з’являться крокодили, черепахи, слони, страуси та інші 3D композиції, зроблені із квітів та декоративних рослин. Про це повідомили організатори виставки «Планета диких тварин», представники компанії-оператора парку «Співоче».

Для створення об’ємних фігур будуть використані металеві конструкції, дерево та понад 500 тисяч квітів-однорічників, серед яких альтернатери, цинерарії, бегонії, колеуси, петунії, сурфінії, сальвії тощо. Деякі фігури сягатимуть 5 м у висоту, тож кожен охочий зможе зробити фото з будь-яким персонажем тваринного світу в повний зріст.

«Щороку ми прагнемо здивувати чимось особливим. Цього разу в нас будуть сотні тисяч квітів, яскраві фотозони. І найголовніше – оновлена ​​зона розваг. Тепер можна буде не тільки насолодитися красою квіткових алей, а й відпочити в лаунж-зоні, поїсти в кафе та послухати живу музику», – розповів організатор виставки Денис Погорєлко.

У парку також працюватимуть каруселі, атракціони, батутна зона та дитяча анімація.

Виставка триватиме до 1 серпня.

Дітям до 3 років, пенсіонерам, багатодітним сім’ям, учасникам антитерористичних операцій, інвалідам 1 і 2 груп та учасникам ліквідації наслідків чорнобильської аварії вхід на виставку безкоштовний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]