Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: На Дегтярівському шляхопроводі завершили весь комплекс робіт (+фото, відео)

22 травня 2024 року, 13:55

Мер Києва Віталій Кличко оглянув сьогодні Дегтярівський шляхопровід, де завершили весь комплекс робіт. Зокрема, відкрили заїзди та з’їзди з нього. Проїзд для автотранспорту та трамваю шляхопроводом відкрили наприкінці минулого року.

«Об’єкт був збудований у 1963 році. І з тих пір його капітально не ремонтували.  Реконструкцію шляхопроводу розпочали в червні минулого року. Мостовики розібрали всі конструкції споруди та замінили на нові з покращеними характеристиками. Фактично побудували новий шляхопровід! Він на 1 метр вищий від свого попередника, що дає змогу проїзду великогабаритного транспорту. Також ширина споруди збільшилася з 28 метрів до 37 метрів. Довжина основного проїзду становить 544 метри. На сьогодні – це сучасна розв’язка, яка відповідає всім європейським стандартам. Зберегли трамвайну лінію, яка проходить уздовж вулиці Дегтярівської. За сучасними технологіями влаштували відокремлене трамвайне полотно з посилених монолітних плит, що забезпечує шумопоглинання від руху транспорту. Зробили все, аби нова споруда та зупинки відповідали критеріям безбар’єрності. Змонтували перильну огорожу, встановили антипаркувальні стовпчики. Здійснили роботи з озеленення та благоустрою території. Влаштували тротуари з велодоріжкою», – розповів Віталій Кличко.

Він нагадав, що столична влада робить сьогодні все можливе, аби забезпечити життєдіяльність міста та комфорт його мешканців. Зокрема, оновлює дороги, транспортні розв’язки та мости там, де це вкрай необхідно.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]