Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко назвав прес-конференцію Андрія Богдана «байками зі склепу»

30 липня 2019 року, 12:55

Мер Києва Віталій Кличко назвав інформацію, оприлюднену на прес-конференції керівником Офісу Президента Андрієм Богданом, добіркою пліток і маніпулятивних домислів.

«Коли такі речі говорить керівник Офісу Президента – це виглядає як мінімум дивно і некомпетентно. Ця прес-конференція нагадувала «байки зі склепу» – добірка пліток, маніпулятивних домислів і нічого більше. Усі свої, як ви думаєте, «страшилки», пане Богдане, передавайте до правоохоронних органів. І не ганьбіться подібними «інформаційними виступами»! Ви ще й законами і Конституцією маніпулюєте», – підкреслив Віталій Кличко.

Він іще раз наголосив, що кияни обирають владу, на яку покладають відповідальність за все, що відбувається в місті. А спроби розділити посади мера та голови КМДА є намаганням позбавити громаду права впливати на процеси управління столицею і наступом на місцеве самоврядування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]