Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

1160 пропозицій подано на Громадський бюджет-3 – Олександр Корень (+відео)

11 червня 2018 року, 14:19

Кияни подали 1160 пропозицій на Громадський бюджет-3, це на 30% більше, ніж минулого року. Про це повідомив перший заступник директора Департаменту фінансів КМДА Олександр Корень.

«За результатами етапу збору пропозицій проектів, можна твердо сказати, що Громадський бюджет як один з інструментів діалогу із владою набирає популярності. Серед авторів проектів спостерігається зростання зацікавленості молоді віком до 35 років. Загалом цього року подано на 351 проект більше, ніж минулого року, на суму 774,7 млн грн. Найбільш активно проекти подавались у Шевченківському, Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому та Деснянському районах», – розповів Олександр Корень.

За його словами, цього року змінилася й пріоритетність поданих проектів.

«Суттєво збільшилася кількість поданих проектів у категорії «Громадянське суспільство». У решті категорій кількість поданих проектів залишилася майже на минулорічному рівні», – зазначив Олександр Корень.

Він наголосив, що серед поданих проектів питому вагу займають проекти з кошторисною вартістю 100 – 500 тис. грн (696 проектів). Окрім того, подано 239 проектів із кошторисною вартістю більше 1 млн грн, 158 проектів – із вартістю 500 тис. грн – 1 млн грн кожен, та 67 проектів до 100 тис. грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]