Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

12 жовтня у КМДА відбудеться зустріч авторів проектів Громадського бюджету

09 жовтня 2017 року, 15:55

12 жовтня о 17:30 у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудеться зустріч дружніх команд проектів Громадського бюджету (ГБ). Учасники зустрічі зможуть обмінюватися думками, вносити пропозиції до Громадського бюджету, зокрема до організації 22 жовтня фестивалю ГБ-2 в Українському Домі, а також буде організовано флешмоб із метою залучення киян до голосування за проекти ГБ.

Подібні зустрічі вже стали традиційними та відбуваються під час та одразу після завершення голосування. Зокрема, у січні поточного року відбулась перша така зустріч, яка призвела до переосмислення ідеології взаємної конкуренції на ідеологію партнерства, спільних дій і позитивного інформування киян про Громадський бюджет. Гаслом зустрічі стало: «Безпечно, безкоштовно, 5 голосів!».

У результаті за 2 тижні до підтримки залучили 50 тисяч киян, всі сторони визнали підсумки голосування, а учасники ГБ змогли відразу розпочати роботу над реалізацією проектів.

За кілька місяців після голосування за ГБ-1 розмір фінансування наступного Громадського бюджету було збільшено вдвічі – до 100 млн грн.

Сума реалізації запропонованих громадою цього року 564 проектів, відібраних до голосування, становить понад 700 млн грн. Тож можна впевнено стверджувати, що влада та громадськість визнали ГБ як робочий механізм електронної демократії. Проте ще є чимало питань до обговорення та вдосконалення.

На зустрічі будуть присутні учасники МРГ, ГБК, керівництво КМДА, депутати Київради.

Місце зустрічі: вул. Хрещатик, 36 (Колонна зала КМДА).

Реєстрація на захід – за посиланням: http://qoo.by/2LHk.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]