Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

18 березня буде змінено рух автобусів маршрутів №№ 73, 101

16 березня 2017 року, 14:16

У суботу, 18 березня, у зв’язку із проведенням продовольчих ярмарків на просп. Оболонському та вул. М. Закревського рух автобусів маршрутів №№ 73, 101 буде тимчасово змінено. Про це повідомляє комунальне підприємство «Київпастранс».

Так, на просп. Оболонському на ділянці від вул. Героїв Дніпра до вул. Маршала Тимошенка рух автобусів маршруту № 73 у напрямку вул. Милославської буде організовано наступним чином: ст. м. «Героїв Дніпра» – вул. Героїв Дніпра – вул. Зої Гайдай – вул. Маршала Тимошенка – просп. Оболонський, далі – за діючою схемою руху.

 На вул. Миколи Закревського на ділянці від просп. Маяковського до вул. Драйзера рух автобусів маршруту № 101 буде організовано від ст. м. «Петрівка» до просп. Маяковського за діючою схемою руху, далі: вул. Драйзера – вул. М. Закревського, потім – за діючим маршрутом.

Ознайомитись з розкладами руху громадського наземного транспорту можна на сайті КП «Київпастранс» у розділі «ПАСАЖИРАМ – Маршрути та Розклад руху». 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]