Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19 листопада в столиці відбудеться музичний фестиваль «Віртуози фолку»

13 листопада 2017 року, 15:24

19 листопада о 10:00 у приміщенні Українського дому відбудеться Київ-етно-мюзік-фест «Віртуози фолку». Про це повідомили у Департаменті культури КМДА.

Фестиваль прагне об’єднати всіх, хто у своїй творчості звертається до скарбів української народної музики – «автентиків», «академістів», представників сучасних музичних напрямів, створивши широкий майданчик для спілкування, а також відкрити нові імена музикантів, які працюють у цьому напрямі.

Участь у фестивалі візьмуть: співачки Ніна Матвієнко, Ілларія, Ірина Шинкарук, Руслана Лоцман, Тоня Матвієнко, Олена Кулик та ансамбль «Дніпро», музичний проект «Jazz Kolo», музикант-віртуоз Олесь Журавчак, бандурист Роман Гриньків, українські гурти «TaRuta» та «The Doox», цимбаліст Петро Сказків, скрипаль Кирило Стеценко та інші.

У рамках фестивалю заплановані майстер-класи та виставки робіт майстрів етно-музичних інструментів та народних ремесл, презентації друкованих видань, творчі зустрічі з діячами культури та мистецтва, науковцями.

Ініціатори фестивалю – Київський академічний ансамбль української музики «Дніпро» та народна артистка України Олена Кулик.

Фестиваль триватиме до 21:00.

Місце проведення заходу: вул. Хрещатик, 2, Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім».

Акредитація представників ЗМІ за тел.: (096)-140-00-89або [email protected](Наталка Позняк-Хоменко).

Довідки за тел.: (044)-254-52-67, (067)-73-64-282, (066)-707-88-62.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]