Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19 травня за маршрутом «Всеукраїнського велодня у Києві» буде обмежено рух транспорту

18 травня 2018 року, 12:31

19 травня із 9:30 до 12:00 у столиці відбудеться спортивно-масовий захід «Всеукраїнський велодень у Києві», у зв’язку з яким буде обмежено рух транспорту. Підписано відповідне розпорядження КМДА.

Отже, рух обмежать:

  • із 9:30 до 12:00 для усіх видів транспортних засобів на Європейській площі;
  • із 11:00 до 12:00 частково обмежать рух транспорту за маршрутом проведення заходу, а саме: «Європейська площа – Володимирський узвіз – вулиця Набережно-Хрещатицька – Гаванський міст – вулиця Набережно-Рибальська – проспект Степана Бандери – Північний (Московський) міст – вул. Труханівська – парк «Муромець» (Дружби народів).

На час проведення «Всеукраїнського велодня у Києві» у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, який курсує вулицями, де триватиме захід, буде внесено зміни відповідно до тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Ініціативу ГО «Всеукраїнський велодень у Києві» щодо проведення заходу підтримано розпорядженням Київської міської державної адміністрації.

Детальнішу інформацію про захід можна дізнатися на сайті організаторів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]