Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

20 та 21 серпня на Хрещатику відбудеться 15-й загальноміський шкільний ярмарок

16 серпня 2016 року, 12:33

20 та 21 серпня 2016 року, з 9:00 до 18:00 на Хрещатику відбудеться 15-й загальноміський шкільний ярмарок. Про це нагадують у Департаменті промисловості та розвитку підприємництва.

Так, перед початком нового навчального року традиційно у середмісті столиці відбудеться спеціалізований ярмарок, де відвідувачі зможуть придбати письмове приладдя, одяг, взуття та інші товари шкільного асортименту за помірними цінами безпосередньо від виробників.

Під час заходу на киян та гостей міста чекають виступи дитячих художніх колективів і показ моделей шкільної форми до нового навчального року, різноманітні розваги, майстер-класи з виготовлення виробів народних промислів.

Також, із метою забезпечення учнів шкільними товарами здійснено розміщення відділів, секцій та куточків із продажу шкільної форми, канцелярських товарів із різноманітним асортиментом у достатній кількості в торгових центрах: «Караван», «Дрім Таун № 2», «Метрополіс», «Піраміда», «Аладдін» та інших; у супер- та гіпермаркетах: «Метро кеш енд Кері», «Епіцентр К», «Новус», «Вест Лайн» тощо, а також ПАТ «Універмаг «Дитячий Світ».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]