Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22 вересня відбудеться традиційне свято «Юнь Києва запрошує»

20 вересня 2018 року, 17:59

22 вересня з 10:00 до 15:00 на території Центрального парку культури та відпочинку відбудеться традиційне свято «Юнь Києва запрошує». Про це повідомили у Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Цьогоріч парк знов перетвориться на яскраве місто, де кожна «вулиця» послуг матиме свої особливості. Так, у «Кварталі соціальних послуг» за доброю традицією «Юнь Києва запрошує» дізнатися про послуги мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, де кожен зможете отримати консультацію фахівців з питань соціальної допомоги, нарко та алкозалежності тощо, а охочі ще й безкоштовно зробити тест на соціально небезпечні хвороби.

На «Вулиці добродіїв» учасники свята ознайомляться з волонтерським та скаутським рухом, діяльністю громадських організацій і фондів. У «Кварталі дитячої гри» на наймолодших чекатимуть ігри від волонтерів, а найсміливіші зможуть спробувати сили у екстримі в «Мотузковому парку». Майстер-класи даватимуть у «Кварталі творчості». Головна сцена ж зустрічатиме усіх яскравим концертом.  Також працюватиме локація «Добрі речі для добрих людей» чи «Кошик добра», де кожен зможе віддати або отримати речі.

Під час заходу відбудеться презентація проекту Міністерства юстиції України з правової освіти населення «Я маю право!».

Також цього року вперше до Дня усиновлення в рамках свята з 11:00 до 13:00 відбудеться пікнік (бранч) для родин, які прийняли у сім’ю дитину. Батьки отримають можливість поспілкуватися з фахівцями та увійти в асоціацію прийомних сімей. У той самий час діти зможуть взяти участь у ігровій програмі.  Під час пікніку дитячий будинок сімейного типу отримає від представників київської влади автомобіль.

На захід запрошено близько 5 тисяч киян та гостей столиці: учні загальноосвітніх шкіл, студенти, молодь, батьки, а також клієнти мережі Центрів соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Києва – сім’ї внутрішньо переміщених з Луганської та Донецької обл., АР Крим, демобілізовані учасники АТО та члени їхніх родин. У святі також візьмуть участь начальник Служби у справах дітей та сім’ї КМДА Валерій Танцюра та інші представники київської влади.

Організатори: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки Служби у справах сім’ї та дітей КМДА та сприяння Головного  територіального управління юстиції у м. Києві.

Місце проведення: Центральний парк культури та відпочинку, Маріїнський парк, біля сцени «Мушля».

 

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 456-77-81, 097- 528-96-09, 063-349-55-69 (Шабатіна Анна).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]