Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

24 лютого розпочнеться капітальний ремонт станції метро «Святошин»

22 лютого 2018 року, 16:26

З 24 лютого 2018 року (субота) буде розпочато капітальний ремонт станції метро «Святошин». Про це повідомили у КП «Київський метрополітен».

Вихід до проспекту Перемоги, заводу «АТЕК», «Антонов», та підземний перехід не працюватимуть.

У години «пік» для уникнення скупчення людей можливе часткове обмеження входу у робочий вестибюль (вихід до залізничної станції, проспекту Перемоги та речового ринку).

Роботи триватимуть до жовтня цього року. На станції заплановано встановлення 5 ліфтів для маломобільних груп населення, заміна дверей та облаштування проходів для візків, оновлення системи навігації та монтаж тактильної плитки для пасажирів, з урахуванням доступності для людей з інвалідністю.

Проект також передбачає: встановлення відеокамер на станції та у переходах, ремонт та заміну облицювання, підвищення рівня протипожежного захисту, встановлення енергозберігаючого освітлення, заміну лавок, поручнів тощо.

Підприємство вибачається за незручності та просить за можливості скористатися іншими станціями.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]