Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

25-ту річницю незалежності України Київ відзначить достойно – Геннадій Пліс

18 серпня 2016 року, 16:07

У Київській міській державній адміністрації завершується вирішення організаційних питань, пов’язаних із святкуванням 25-ї річниці незалежності України. Про це під час наради зі структурними підрозділами міськдержадміністрації, територіальними органами міністерств та відомств, які задіяні в заходах із підготовки та відзначення Дня Незалежності, повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. За його словами, більшість поточних питань, що входять до компетенції міської адміністрації, уже відпрацьовано.

«Як завжди, ми сприяємо забезпеченню благоустрою в місті, долучаємо та координуємо свої дії із представниками правоохоронних органів, ДСНС, пожежниками, організовуємо медичний супровід заходів. Також ми надали доручення про встановлення громадських вбиральнь у місцях масового перебування громадян, а учасників параду забезпечать питною водою», – наголосив Геннадій Пліс.

Він також нагадав, що на час репетицій і безпосередньо масових заходів у столиці перекриватимуть рух транспорту низкою вулиць. Окрім того, відповідним службам доручили забезпечити необхідну кількість евакуаторів для потреб патрульної поліції.

«Я впевнений, що ми відзначимо 25-ту річницю незалежності достойно», – підкреслив Геннадій Пліс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]